Steeds meer skigebieden zijn dicht

Saalbach HinterglemmSteeds meer skigebieden zijn dicht

Er waren al diverse skigebieden dicht gegaan voor het seizoen 2023-2023. Een aantal niet gletsjer gebieden die waren nog open tot dit weekend. Een klein overzicht van gebieden die nu ook dicht zijn gegaan.

We kijken zeker uit om in de niet gletsjer gebieden te gaan skiën maar dat zal niet eerder zijn dan eind november/begin december 2023. Ook kijken we uit naar nieuwe liften die hier en daar van de zomer worden neergezet.

Maar voordat het zover is gaan we nog wel wat skiën op sommige gletsjers, dat gaat eind april gebeuren maar ook hebben we gelukkig nog een mooi zomer seizoen waar we naar uitkijken. Ook zullen we jullie daarvan gaan berichten wat Oostenrijk te bieden heeft in het zomerseizoen. Wellicht zie je wel wat leuke uitstapjes staan. We hebben een mooie pagina ingericht die we steeds meer gaan vullen. Er is een heuse TIPS-pagina. Bekijk hem HIER maar eens.

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×