Stefan bericht uit Ellmau Going

Ellmau ballon

Stefan zijn laatste dag voorlopig in SkiWelt is afgesloten in Ellmau en Going. Vanuit dit gebied hadden we nog geen opnames gezien afgelopen week.

In het afsluitende stuk draait er ook nog een welbekend après ski nummer. die kennen jullie vast wel en staat ook op onze Après Ski pagina. Daar staan meer nummers. Maar we hebben dit nummer er nog even uitgehaald. Overigens er is nog een andere versie van maar die laten we maar niet zien 🙂

Ellmau

Dat het geweldig is met een ballon dat kunnen jullie nog bekijken in een artikel dat we recentelijk op de website hebben geplaatst. Is zeker de moeite waard met twee FANtastische video’s. Al gezien?

 

Going Astberg

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht