Stefan bericht vanaf de Kitzsteinhorn laatste skidag 29 april 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 29 april 2021

Stefan bericht vanaf de Kitzsteinhorn laatste skidag 29 april 2021

Stefan neemt ons op zijn laatste skidag van het seizoen toch nog even mee. Dit seizoen mag niet in verhouding staan met het aantal skidagen dat we normaal gesproken zouden hebben. De teller is dit keer op 4 dagen blijven staan en dat is al veel meer dan wat wij als thuisblijvers hebben gehad. Volgend jaar wordt het allemaal beter, toch?

Ook ging Stefan op facebook nog even live. Hij brabbelt nog wat over de gletsjers en dat het goed zou zijn dat het wat minder weer zou mogen zijn in de zomer. Daar zijn wij het natuurlijk niet helemaal mee eens. Laat de warmte de alpen ook maar weer aan doen komende zomer. De afgelopen zomers in Oostenrijk waren voor ons in ieder geval op en top. Veel zon, warmte, golfen, mountainbiken, zwemmen en nog veel meer. Zolang is het nog niet. Bekijk eerst maar de laatste beelden die Stefan voor ons heeft geschoten.

Kaprun Kitzsteinhorn 29 april 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 29 april 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht