Stelviopas en daar gaat een lawine VIDEO

Stelvio

Stelviopas, zo ziet deze bergpas eruit zonder sneeuw…

Stelviopas en daar gaat een lawine VIDEO. We waren weer eens wat aan het bekijken op sommige bergpassen en kwamen een video tegen van een lawine die over de stelviopas gaat (video is van 2 jaar geleden) We zeggen er wel bij dat het een gecontroleerde lawine was die de weg meermalen heeft gekruist.

De bergpassen hebben in deze periode altijd erg onze aandacht omdat deze wegen ontdaan worden van de overvloedige sneeuw. Een lawine af laten gaan behoort ook tot de mogelijkheden want de ploegen die daar werken dienen dat wel veilig te doen.

Heel goed te zien vanuit de helikopter zijn de wegen waar de sneeuw overheen slaat.

Grossglockner Hochalpenstrasse

Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf

Mesnerwirt Westendorf Zomer

Mesnerwirt Westendorf Winter

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht