Stilluptal in het Zillertal

Stilluptal @Sandra Haller-Förch

Stilluptal @Sandra Haller-Förch

Stilluptal in het Zillertal

We kregen van Sandra Haller-Förch foto’s binnen in onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Dit keer zetten we een zijdal van het Zillertal in de pictire, het Stilluptal.
Stilluptal @Sandra Haller-Förch

Stilluptal @Sandra Haller-Förch

Het Stilluptal is een schilderachtig zijdal in het Zillertal, Tirol, dat bekendstaat om zijn ongerepte natuur en adembenemende landschappen. Dit dal biedt een combinatie van weelderige alpenweiden, dichte bossen en indrukwekkende watervallen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers.

Kenmerken van het Stilluptal

  • Landschap: Omgeven door hoge bergtoppen en groene valleien.
  • Activiteiten: Populair voor wandelen en mountainbiken, met goed gemarkeerde paden.
  • Toegang: Bereikbaar via een smalle tolweg die naar de Stillup Speicher leidt, evenals diverse wandelroutes.
  • Bezienswaardigheden: De Stillup Speicher, een grote stuwdam, biedt panoramische uitzichten en is een bezoek waard.
  • Flora en Fauna: Rijk aan alpenbloemen en diverse dieren, ideaal voor natuurliefhebbers en fotografen.

Het Stilluptal biedt een rustige ontsnapping en een authentieke ervaring van de Tiroolse Alpen, perfect voor wie op zoek is naar avontuur of ontspanning.

Stilluptal @Sandra Haller-FörchStilluptal @Sandra Haller-FörchStilluptal @Sandra Haller-FörchStilluptal @Sandra Haller-FörchStilluptal @Sandra Haller-FörchStilluptal @Sandra Haller-Förch

Sandra meldt nog aanvullend:

Je kunt ook een gedeelte van de route met je eigen auto doen. Er rijden ook taxibusjes vanuit Mayrhofen zag ik, maar met de fiets is natuurlijk veel mooier en leuker.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×