Storm in de skigebieden liften staan stil VIDEO

Kirchberg Pengelstein

Kirchberg Pengelstein teveel wind, Pengelstein 2 en de 3S Bahn staan stil

Storm in de skigebieden liften staan stil VIDEO

De temperatuur is in de dalen boven nul gekomen en de wind slaat nu ook toe in de bergen. Er staan veel liften rond het middaguur stil maar verandering is onderweg. We rekenen op een sneeuwdump die maar zo drie dagen kan gaan duren.

Maar eerst even de beelden die we zagen op de webcams en waar de liften stil staan zie je vanzelf. Overigens niet overal staan de liften stil. Lager naar het dal toe zijn er vast nog wel beschutte liften te vinden die nog steeds draaien.

Maar in Hinterglemm was heel goed te zien hoe zwaar de wind even had huisgehouden. Bekijk onderstaande beelden maar eens.

Ook kijken we vooruit. Vanaf vrijdag zijn we weer in de skigebieden aanwezig en laat dit nu de eerste dag worden dat de sneeuw is opgehouden te vallen. We verwachten dan ook super pistes. We proberen overigens vrijdag in het gebied van Zell am See te geraken en zaterdag starten we in Fieberbrunn en doen een rondje in het Skicircus.

Corona Reiscertificaat

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...