Streif Attack Golf Festival Kitzbühel

Streif Attack Golffestival

Streif Attack Golf Festival Kitzbühel , wat hebben golfclubs en houten lepels gemeen?  Beide worden gebruikt op het Golffestival Kitzbühel. De 17e editie van dit spektakel vindt plaats van 23 juni tot 30 juni 2019.

Kitzbühel heeft echt alles wat een golfspektakel nodig heeft. In deze week kun je ook er ook geweldig eten en golfen. Een zeer special golfevent is de Streif Attack.

Wat is de Streif Attack?

De Streif afdaling is een uitdaging voor elke ski-racer. Degenen die deze route beheersen behoren tot de beste ter wereld (Hahnenkammrennen) Maar er ligt nu geen sneeuw en er is een heel andere event dat langs de Streif gaat. Je speelt op dit sensationele parcours GOLF. Je komt langs plekken waar je echt denkt hoe komen ze hier toch vanaf in de winter.  Dit jaar zijn er 10 holes aangelegd op de Streif. Afslaan bij de wereldberoemde “Mausefalle” richting de Seidlalm en vervolgens finishen bij Rasmushof. Bij de Seidlalm wordt de Neary geslagen (wie komt het dichtst bij de hole na 1 slag) Uiteraard voor de longhitters is er ook een Longest Drive te slaan. Een kleine video impressie kun je hieronder bekijken.

Tijdens het 17e Golffestival in Kitzbühel zullen er 12 toernooien worden gespeeld op 4 prachtige banen die Kitzbühel rijk is. Er zijn toernooien op de banen van Eichenheim, Schwarzsee, Kaps en Rasmushof.

We hadden er ook heel graag bij geweest. Golfen op de Streif in Kitzbühel dat doe je niet alle dagen.

Streif Attack Golffestival

Kitzbühel Golf Rasmushof

Meer info op : kitzbühel.com

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht