Strijd om wintersportaccommodaties ‘23/’24 barst los

Chalet.nl

als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod

Strijd om wintersportaccommodaties ‘23/’24 barst los

De strijd om de beste wintersportaccommodaties barst elk jaar vroeger los. Het aflopende winterseizoen lijkt het startschot voor veel wintersporters om hun vakantie voor volgend jaar alvast te boeken. Vooral de kerst- en voorjaarsvakantie worden goed geboekt, zo laat onze partner Chalet.nl weten.

Op de website van de wintersportaanbieder zijn de tarieven van bijna de helft van alle accommodaties voor seizoen ‘23/’24 bekend. De komende tijd worden daar wekelijks nieuwe accommodaties aan toegevoegd.

Grote chalets en schoolvakanties populair

Momenteel worden de kerst- en voorjaarsvakantie volop geboekt, aldus Chalet.nl. Veel families en gezinnen die met elkaar op wintersport willen, zoeken specifiek naar een groter chalet of geschakelde appartementen. Enkele populaire dorpen waar nu veel geboekt wordt, zijn Zell am See, Westendorf, Sölden en Bramberg am Wildkogel.

Wintersportaanbod neemt nog toe

Nog niet geboekt? Geen reden tot paniek, aldus Chalet.nl. Het aanbod aan accommodaties voor seizoen ‘23/’24 staat nog niet volledig online. In de komende maanden moeten er nog veel nieuwe contracten worden afgesloten voor volgend seizoen. Zodra de prijzen bekend zijn, worden de accommodaties toegevoegd aan het aanbod.

Notificatie tarieven bekend

Heb je op Chalet.nl een interessante accommodatie gevonden die nog niet te boeken is, dan kun je via de blauwe button – boven de prijstabel van de accommodatie – een notificatie aanvragen. Zodra de tarieven voor volgend jaar bekend zijn, ontvang je daarvan een bericht per e-mail, zodat je jouw wintersport direct kunt vastleggen.

chalet.nl - alpenchalets

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Dit vind je ook FANtastisch...