Stubai Gletsjer is open en we hebben ingezonden foto’s

Jullie hebben vast al doorgekregen dat de Stubaier Gletsjer vandaag voor de skiers en snowboarders is open gegaan.

Wij waren natuurlijk ontzettend benieuw welke beelden dat zou opleveren. Nu was het weer vandaag wat minder. Zeker geen kaiserwetter en er viel sneeuw. Het zicht was niet al te best maar op 1 van de webcams hebben we toch wat mensen gezien die toch deze weersomstandigheden hebben getrotseerd.

Stubai 1e skiers 17 sept 2017

Stubaier Gletsjer 1e skiers 17 sept 2017

Maar sneeuwval is natuurlijk goed. Laat het maar lekker door sneeuwen de komende week en dat gaat ook gebeuren. Lees anders het weerbericht van Jeroen maar eens terug.

Ook kregen we de week voorafgaand aan deze opening foto’s binnen van Erjen Kerssens die op de gletsjer was. De foto’s staan hier onder. Wij proberen zelf in oktober deze gletsjer te bezoeken en weer te zorgen voor veel mooie plaatjes en natuurlijk een video update zodat jullie ook kunnen zien hoe de omstandigheden zijn op deze gletsjer.

Beste lezers,
als trouwe fan van, van fantastisch Oostenrijk ben ik op maandag 11 september op de Stubai Gletscher geweest. Ze waren al druk bezig met de verbouwen en opbouwen voor de opening aanstaande zaterdag van het ski seizoen. Het was die dag mooi weer in de ochtend en later in de dag begon het te betrekken. Het is het grootste gletscher ski gebied van Oostenrijk en wat ik zag het is zeker de moeite waard om er te gaan skiën, wat ik zelf zeer zeker eens ga doen.

Groetjes Erjen Kerssens

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...