Video Update Stubaier Gletsjer 22 januari 2019

Stubaier Gletsjer

Wat een FANtastische dag hebben we gehad op de Stubaier Gletsjer. Topsneeuw, geweldige pistes en poedersneeuw in overvloed.

De weg erheen was ook geweldig om naar toe te rijden. Vanuit Innsbruck rijd je omhoog en gaat ook nog een leuk bruggetje over (iemand bekend met deze brug?) Ook de weg langs Neustift en vervolgens de weg naar de gletsjer is ook heel leuk om te rijden. Zeker nu er zoveel sneeuw ligt.

Stubaital

We zijn zo n beetje langs alle mooi plekken geweest op deze gletsjer. Een heel groot funpark ligt er voor je klaar. Maar ook is er een mooie skiroute die je weer bij de grote parkeerplaats brengt. Maar liefst een afdaling van 10 kilometer. Het is skiroute 14. Deze route hebben we ook gedaan en het lag er op en top bij.

Bekijk onze video update die hieronder staat.

De drie video’s die we hebben opgenomen hebben we toch ook maar weer hier geplaatst.

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...