Stubaier Gletsjer 29 april 2022, 29 april 2023 zijn we er ook weer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer 29 april 2022, 29 april 2023 zijn we er ook weer

De laatste skidag van ons seizoen 2021 – 2022 waren we op de Stubaier Gletsjer en dit jaar sluiten we zeker de skidag op 29 april 2023 daar ook af. Of dit de laatste dag van het seizoen gaat worden daar twijfelen we over. Zondag 30 april staat er ook nog een uitstapje op het programma.

We hopen vandaag dat het weer wat beter wordt dan gisteren. Sneeuw is er op de 28e april zeker gevallen en we zijn benieuwd hoeveel.

Afgelopen jaar toen wij onze laatste skidag daar beleefde was er eentje om in te lijsten, FANtastisch kaiserwetter en super sneeuw. We zullen vandaag weer live gaan op facebook en instagram en een tiktok video wordt waarschijnlijk ook wel weer gemaakt.

Europabrücke Europabrug A13

Bekijk de video hieronder die we afgelopen jaar hebben gemaakt. Uiteraard krijg je komende week ook de 2023 versie te zien.

Wie is er nog meer op 29 april 2023 op de Stubaier Gletsjer te vinden?

Stubaier Gletsjer

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...