Stubaier Gletsjer 8 oktober 2021 geopend voor wintersport

Stubaier Gletsjer 3S Eisgratbahn

Vanaf vrijdag 8 oktober 2021 gaat de winter weer echt van start op de Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer 8 oktober 2021 geopend voor wintersport

Ook goed nieuws vanuit het Stubaital en dan met name de gletsjer. Nadat er dinsdag al 30 centimeter sneeuw is gevallen kan er nu met zekerheid worden gezegd dat het voor de wintersporters weer mogelijk is om deze gletsjer op ski’s of snowboard te bezoeken. Geweldig nieuws voor niet alleen de wintersporters maar zeker ook voor de regio. Gelukkig zijn vanaf morgen er weer wintersporters te vinden in dit mooie dal en we gaan ervan uit dat het ook hier weer een FANtastisch winterseizoen gaat worden.

Om nog even in de stemming te komen nog maar even een video vanuit het verleden.

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer Stubai

In2sportbrands Winter banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht