Stubaier Gletsjer afdaling Daunferner 18 maart 2023

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer vanaf het terras Gamsgarten op 2660 meter (18 maart 2023)

Stubaier Gletsjer afdaling Daunferner 18 maart 2023

Op 18 maart 2023 hebben we weer de Stubaier gletsjer bezocht. als eerste willen we een afdaling late zien die we in de ochtend opnamen. Het was nog niet helemaal onbewolkt dat was pas zover rond de middag, in de ochtend hadden we nog wat sluierbewolking.

De uitgebreide video update die zullen jullie komende week te zien krijgen. Maar om toch alvast wat te kunnen zien hebben een afdaling opgepakt en dit is de afdaling Daunferner. De sneeuw was uiteraard op deze hoogte weer FANtastisch.

Ook willen we jullie nog onze Tiktok video laten zien alsmede een live facebook video (daarin zien julklie de weg die door het Stubaital loopt. Altijd gaaf om door zo n mooie omgeving te rijden.

Stubaital

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...