Stubaier Gletsjer en het sneeuwt

Sneeuw die vanochtend viel op de Stubaier Gletsjer.

We zitten allemaal te wachten op sneeuw in de lager gelegen gebieden. Natuurlijk moeten we de eerste dagen nog goed doorkomen alvorens rondom het weekend de sneeuw gaat vallen in Oostenrijk. Dat staat namelijk nog steeds op de kaarten en daar gaan we nu ook zeker van uit. Tevens kunnen dan veel mensen wat geruster gaan slapen want als het goed is gaat die sneeuw niet meer verdwijnen. Voor de mensen die met de Kerstvakantie gaan een zegen.

De beelden zoals vermeld komen van de Stubaier Gletsjer. Een hele leuk gletsjer en zeker de grootste in piste kilometers van Oostenrijk. Om te zien hoe de sneeuw er bij ligt kwamen we nog een video tegen die gisteren is opgenomen. Is opgenomen met een 360 graden camera dus je kunt er alle kanten mee op.

Ook hebben we nog gekeken naar de sneeuwval. Je kunt op onderstaande kaart zien dat er behoorlijk wat sneeuw is voorspeld op deze gletsjer. Meeste sneeuwval staat voor maandag op het programma.

Bergfex Stubaier Gletsjer 4 dec 2018

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Snowbreaks Oostenrijk Banner 1200x800

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht