Stubaier Gletsjer er ligt nog 5 meter 5 cm sneeuw!

Stubaier Gletsjer 29 april 2023

Stubaier Gletsjer er ligt nog 5 meter 5 cm sneeuw!

We zagen op de facebook pagina van de Stubaier gletsjer staan dat men nog open is tot en met 20 mei (2e pinksterdag) Dat deed ons maar meteen wat gaan plannen. De Mei vakantie komt eraan en dat betekent dat er al wat mensen vrij zijn vanaf koningsdag.

Vanaf deze datum gaan we kijken of we deze gletsjer weer kunnen bezoeken. Ook staat dan nog een andere gletsjer op het programma. Er ligt maar liefst meer dan 5 meter sneeuw op de gletsjer en de komende dagen komt er nog veel meer aan.

Kijk maar eens op onderstaand plaatje en ook de prognose vanaf 27 april er maar even bij gepakt. De zon zou er dan ook bijkomen, weliswaar nog ver weg maar de tendens is er.

Stubaier Gletsjer weer 17 april 2024

Er gaat dus nog een dikke halve meter bijkomen.

Stubaier Gletsjer weer eind april 2024

Dat worden vast hele mooie dagen eind april/begin mei Mochten we daar zijn dan kunnen jullie uiteraard weer live video’s verwachten.

Hieronder nog de video die we op hebben genomen op 21 februari 2024.

We verwachten dezelfde omstandigheden aan te treffen. Een paar jaar geleden waren we er namelijk ook eind april en dat werd echt één van onze mooiere skidagen van dat jaar. Deze staat hieronder.

Wie zien we nog op de Stubaier gletsjer dit winterseizoen?

Stubaier Gletsjer 3S Eisgratbahn

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×