Stubaier Gletsjer gesloten, Pistenbullys ook allemaal naar het dal

Pistenbully Stubai 15 maart 2020 einde seizoen 2

Stubaier Gletsjer gesloten, Pistenbullys ook allemaal naar het dal. We kregen nog een paar foto’s binnen van Pistenbullys die ook allemaal naar het dal zijn gegaan. Hiermee wordt echt duidelijk dat het gedaan is met het skiseizoen. Ook voor de gletsjers.

We kunnen nu alleen maar hopen dat het virus snel wordt overwonnen en dat iedereen weer snel plannen kan maken voor een volgend seizoen. Wij hopen natuurlijk dat alles overwonnen is in het zomerseizoen. We kunnen niet meer dan hopen dat het goed gaat komen. Tot die tijd let goed op elkaar. De Stubaier Gletsjer daar komen we vanzelf wel weer.

Pistenbully Stubai 15 maart 2020 einde seizoen

Op 16 februari 2020 waren we zelf nog op deze geweldige gletsjer. Bekijk de video update nog maar eens.

.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...