Stubaier Gletsjer, hoe ziet het er in de zomer uit

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer, hoe ziet het er in de zomer uit

Dat zagen wij op een post van Bianca Bouman die de Stubaier Gletsjer heeft bezocht en ook nog op het uitzichtplatform heeft gestaan. Met het geweldige weer van de afgelopen dagen had je daar een vrij uitzicht.

Als we wat leuks voor bij zien komen op de facebook groep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk dan halen wij daar foto’s uit om in een bericht op te nemen. Dit keer de foto’s van Bianca. In de winter komen wij er verschillende keren dus alles is wel herkenbaar. Kijk nu de foto’s zoals het er nu in de zomer uitziet.

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Uitzicht op het FUN park

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...