Stubaier Gletsjer, hoe ziet het er in de zomer uit

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer, hoe ziet het er in de zomer uit

In een recent verleden kregen we een een post binnen van Bianca Bouman die de Stubaier Gletsjer had bezocht en ook nog op het uitzichtplatform heeft gestaan. Met het geweldige weer van toen had je daar een vrij uitzicht.

Als we wat leuks voor bij zien komen op de facebook groep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk dan halen wij daar foto’s uit om in een bericht op te nemen. Dit keer de foto’s van Bianca. In de winter komen wij er verschillende keren dus alles is wel herkenbaar. Kijk nu de foto’s zoals het er nu in de zomer uitziet.

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Uitzicht op het FUN park

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Stubaier Gletsjer 10 aug 2020

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×