Stubaier Gletsjer hoe zijn de omstandigheden eind april

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer hoe zijn de omstandigheden eind april

Morgen zijn we weer op deze gletsjer aanwezig. Wij weten dat de omstandigheden in deze tijd nog altijd FANtastisch zijn op de diverse gletsjers zo ook op de Stubaier Gletsjer.

Eind april is ook meestal het begin van de meivakantie in Nederland en als je toch op vakantie gaat naar Oostenrijk, waarom dan niet een dagje skiën op een gletsjer.

De Stubaier Gletsjer ligt vlakbij Innsbruck en vanuit deze stad ben je er zo.

Op dit moment ligt er maar liefst 5 meter en 70 cm aan sneeuw op deze gletsjer. Wij gaan jullie morgen weer laten zien hoe mooi het daar is. Live gaan we op instagram en facebook maar jullie kunnen zeker ook een video van deze dag zien op onze website. Wie weet komen we jullie wel tegen.

Hieronder nog een aantal video’s van de afgelopen jaren die we eind april hebben opgenomen.

Snowworld Banner 1250 900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×