Stubaier Gletsjer in 12 uur tijd 1 meter sneeuw

Stubaier Gletsjer 1 meter sneeuw

Stubaier Gletsjer in 12 uur tijd 1 meter sneeuw

We hebben allemaal gezien dat het in Oostenrijk in bepaalde delen behoorlijk is gaan sneeuwen. In het Stubaital en dan met name de gletsjer is maar liefst 1 meter sneeuw gevallen in een tijdsbestek van 12 uur. Bij het dalstation van de 3S Eisgratbahn is 50 centimeter aan sneeuw gevallen…

Stubaier Gletsjer 1 meter sneeuw

Blijft een mooi gezicht als je de lift uitkomt en dan tegen deze muur van sneeuw aanloopt.

De pistes die worden natuurlijk weer mooi geprepareerd. We krijgen nu informatie dat het skigebied vandaag weer open is…maar ook ligt het lawine gevaar op de loer. Daardoor zijn de pistes Daunscharte (20 en 21) maar ook de Fernaupiste (10) gesloten.

Wij waarschuwen nu al. Blijf op de piste. Hou het lawinenieuws op de pistes in de gaten en houd je hoofd koel. Dat laatste zal de komende dagen wel lukken want de kou komt er ook weer in. Wat zegt Bergfex hierover?

Bergfex Stubaier Gletsjer 7 nov 2017

Zoals je kunt zien wordt het flink kouder richting het weekend toe. Of de voorspelde sneeuw vanaf as. zondag ook weer gaat vallen daar zeggen wij nog niets over. We zien het over een paar dagen wel of het dan nog steeds op de kaarten staat. Maar wie weet gaat november zeer sneeuwrijk worden. Dit zou natuurlijk FANtastisch zijn want we zijn wel weer eens toe aan een zorgeloos begin van het skiseizoen.

Bekijk hieronder de foto’s van de Stubaier Gletsjer met dank ook aan de gelijknamige facebookpagina.

Stubaier Gletsjer 1 meter sneeuw

Stubaier Gletsjer 1 meter sneeuw

Stubaier Gletsjer 1 meter sneeuw

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht