Stubaier Gletsjer laatste skidag 29 april 2022 VIDEO

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer laatste skidag 29 april 2022 VIDEO

De laatste skidag van ons seizoen 2021 – 2022 waren we op de Stubaier Gletsjer. We hadden ook deze dag FANtastische omstandigheden. Zon, strak blauwe luchten en super sneeuw.

Ook de rit door het Stubaital was er ook weer eentje om in te lijsten. Natuurlijk kom je dan vanuit Innsbruck over de Europabrucke gereden. Daarna pak je de eerste afslag het Stubaital in

Europabrücke Europabrug A13

Maar we hebben uiteraard een laatste video update gemaakt van deze dag wat tevens onze laatste skidag was van het seizoen. Bekijk de video en zie hoe goed de omstandigheden nog zijn eind april op een gletsjer.

Uiteraard waren we ook op de social media te vinden.

Het winterseizoen is weer voorbij een mooi zomerseizoen staat voor de deur. FANtastisch Oostenrijk blijft berichten zoals jullie gewend zijn. Dagelijks kun je rekenen op een weerbericht en ook mooie zomerse berichten gaan we brengen en is er nieuws vanuit een (ski)gebied dan zullen we dat jullie brengen. Willen jullie zelf wat schrijven dan geven we jullie graag een podium. Lijkt het één van jullie leuk om wat te schrijven neem dan contact met ons op (info@fantastischoostenrijk.nl)

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer Pistenbully

Stubaier Gletsjer

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...