Stubaier Gletsjer ook een pareltje vlakbij Innsbruck

Stubaier Gletsjer 2900 meter Topfoto Kaiserwetter

Stubaier Gletsjer ook een pareltje vlakbij Innsbruck

Wij staan alweer vlak voor een klein tripje naar Oostenrijk. Morgen, zaterdag 18 maart 2023 zijn we op de Stubaier Gletsjer actief. Vorig jaar waren we aldaar in de maand april (2 keer) Wat was het toen fantastisch op deze gletsjer. We hopen jullie weer met nieuwe beelden te kunnen verrassen of wie weet komen we jullie wel tegen 🙂

De beelden van afgelopen jaar staan nog even hieronder zodat je kunt zien hoe het daar is. Morgen dus actuele beelden. Live zullen we gaan op facebook en uiteraard zouden er weer leuke Tiktik video’s komen. Een video update dat wordt in de nieuwe week gepubliceerd.

Morgen wordt het ook nog eens FANtastisch mooi weer. Wij kijken er naar uit.

Stubaier Gletsjer 17 maart 2023 weerbericht

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...