Stubaier Gletsjer ook geopend!

Stubaier Gletsjer 29 april 2023

Stubaier Gletsjer ook geopend!

Ook op de Stubaier Gletsjer is het wintersportseizoen van start gegaan. Als het goed is heeft het nog nooit zolang geduurd dat deze gletsjer weer geopend is voor wintersportactiviteiten. Doorgaans is de gletsjer al open in september. Door het ongewoon mooi nazomerweer is dat wat verlaat. Hieronder alweer de eerste beelden vanaf de gletsjer, de skiërs zie je ook weer voorbij schuiven.

Hopelijk heeft de nazomer ons verlaten en mogen wat ons betreft de gletsjergebieden ondersneeuwen. We hebben vandaag al op menig gletsjer sneeuwkanonnen in bedrijf gezien. Maar ook zou er de komende weken weer wat natuursneeuw aan gaan komen. Of dat gaat uitkomen…we gaan het zien. Hieronder nog een voorspelling van de Wetterzentrale.

We hebben de uitdraai van de gletsjer van Sölden erbij genomen. Daar gaan in het eerste weekend weer veel Nederlanders heen. Zelf zitten wij er vanaf 16 november 2023 tijdens het Winter Warm Up Weekend van het Nederlandse Skimerk Turner. Er zijn nog kamers beschikbaar.

WetterZentrale Sölden 16 okt 2023

Hieronder nog onze laatste skidag op de Stubaier Gletsjer van 29 april 2023.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×