Stubaier Gletsjer Oostenrijks grootste gletsjerskigebied

Stubaier Gletsjer Oostenrijks grootste gletsjerskigebied

Stubaier gletsjer 7 feb 2017

Ook in dit gebied zijn wij actief. Op 30 december 2016 waren we nog in dit mooie gebied en zullen er snel weer naar terugkeren. Wij zullen dan ook weer een update verzorgen. De afgelopen dagen is op de gletsjer 20 centimeter aan sneeuw gevallen en die is natuurlijk altijd erg welkom. De pistes liggen er echt weer geweldig bij

Ook staat er in dit gebied iets spectaculairs op het programma. Daar zullen wij jullie deze week nog over berichten.

Sinds oktober 2016 is ook een hele mooie lift in bedrijf gegaan. De 3S Eisgratbahn. De bouw daar is men 2 jaar mee bezig geweest maar wat een aanwinst is dit. Een hele comfortabele lift met hele goede stoelen en natuurlijk Wifi en in 12 minuten zit je zo op 2900 meter hoogte.

In onderstaande video zie je een timelaps van de bouw van het bergstation. De beelden zijn opgenomen van mei 2016 tot eind oktober 2016.

We hebben ook nog een video gevonden die je een mooi overzicht geeft hoe dit grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk eruit ziet. De 3S Eisgratbahn stond er toen nog niet op maar je krijgt zeker een indruk van hoe groot dit gebied is.

De komende dagen ziet het er op de gletsjer maar zeker ook in Mieders Serles, Neustift en Schlick 2000 er geweldig uit. Kijk maar eens naar de weersverwachting. Alleen maar zon en smeer je zeker goed in. De zon gaat al wat in kracht toenemen.

Weer Stubaier Gletsjer 7 feb 2017

Natuurlijk zijn wij al eerder dit seizoen in dit gebied geweest. Onderstaand nog wat afdalingen die we hebben genomen.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×