Stubaier Gletsjer opent skiseizoen 16 september 2017

Stubai opening 16 sept 2017

De Snow must go on Stubaier Gletscher OPENING

De Stubaier Gletsjer opent op 16 september 2017 het skiseizoen. Natuurlijk heeft de sneeuwval van de afgelopen weken ook behoorlijk meegeholpen. Begin september was het hier al raak en ook afgelopen paar dagen is er weer sneeuw gevallen.

Stubai 1e sneeuwval 3 sept 2017

Natuurlijk zijn nog lang niet alle pistes geopend maar het begin is er.

Piste 7 Daunferner en Piste 9 Daunenhang zullen geopend zijn. Vanaf het mittelstation Fernau neem je de Gamsgarten 2 en vervolgens de stoeltjeslift Rotadl dan ben je bij de piste Daunferner en zal de sleeplift Daunferner 1 open zijn. Ook is de Eisgratbahn I en II geopend.

Stubai Ijsgrot

Maar heb je nog geen zin in skiën maar wil je naar de IJsgrot dan is dat geen probleem De 3S Eisgratbahn brengt je naar 2.900 meter en vanuit daar kun je naar de ijsgrot. De ijsgrot is open tot 1 oktober en in het winterseizoen van 16 december 2017 tot 6 mei 2018

Openingstijden van de liften:

1e Bergfahrt Eisgrat en Gamsgarten 8:00 uur

Laatste Talfahrt vanaf Bergstation Eisgrat en Gamsgarten 16:15 uur

Skiën kun je overigens tot 15:00 uur

Tot slot de skivideo die we vorig jaar op 23 oktober hebben opgenomen. We skiën daar op het middengedeelte op de piste die vanaf zaterdag open is, Piste nr 7 de daunferner. Ook is de sleeplift aan de linkerkant in bedrijf. Als wij de beelden weer zien, staan we alweer startklaar en jullie?

Stubaier Gletsjer

Stubai Pistekaart 2017 2018

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht