Stubaier Gletsjer opent winterseizoen op 2 oktober 2020

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

Stubaier Gletsjer opent winterseizoen op 2 oktober 2020. Zoals het er nu uitziet kun je weer met de ski’s omhoog richting de Stubaier Gletsjer en zullen er weer enkele pistes geopend zijn op 2 oktober 2020.

De sneeuw die er eventueel as. weekend gaat vallen is zeker zeer welkom. zoals het er nu naar uitziet gaat er zo’n 40 cm sneeuw vallen. Of dit ook echt gaat gebeuren. sneeuw is 1 van de parameters die zich lastig laat voorspellen op wat langere termijn. Maar we gaan nhet zien.

De maand oktober is bijna binnen handbereik en zeker op de gletsjers kan de sneeuw al blijven liggen. Je praat dan zeker over een hoogte van boven de 2500 meter.

Stubaier Gletsjer Kaiserwetter

Wij kijken zelf erg uit naar het winterseizoen en zullen ook in oktober de ski’s weer onder gaan binden. Waar we dit gaan doen dat zien jullie vanzelf.

Hieronder nog wat video beelden die we hebben opgenomen op de Stubaier Gletsjer.

PS. In de week voorafgaand aan de opening gaat er nog minimaal een halve meter aan verse sneeuw vallen en wie weet wel nog een beetje meer. De gletsjer zou dan in goede conditie meteen zijn.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht