Stubaier Gletsjer vanaf vrijdag geopend

Stubaier Gletsjer 3S Eisgratbahn

De voorspelde sneeuwval heeft een gunstig effect op de gletsjers, er is inmiddels een lekker laagje gevallen. Door de sneeuwval gaat de Stubaier Gletsjer aanstaande vrijdag 13 september 2019 deels open.

Frau Holle is weer wakker en klopte even de kussen uit over de Alpen, op de Stubaier Gletsjer viel er al meer dan 50 cm aan sneeuw. Afgelopen zondag lag er op 2.900 meter al 33 cm, dit was door de bergbahnen om 11:30 uur gemeten bij de Eisgrat. Dat was gisteren en inmiddels ligt er alweer 55 cm.

Deels open

Door dit laagje kan men het skigebied deels openen. Vanaf aanstaande vrijdag zullen de volgende liften en pistes geopend zijn.

Liften Pistes
3S Eisgratbahn I+II Piste nr 7
Gamsgarten II Piste nr 9
8er-Sesselbahn Rotadl
Schlepplift Daunferner II

De liften gaan om 8 uur open, de laatste lift terug gaat om 16:15, meer informatie hier.

Één van de pistes die open gaat is die van de Daunferner. Dat is echt een top piste en wij kunnen dat zeker weten want we skiën vaak op deze piste. Goed geprepareerd en voor jong en oud goed te doen. Je kunt de piste hieronder nog even zien in de video die we in januari 2019 hebben opgenomen. Via de Daunferner kom je uit bij Gamsgarten.

Mochten er mensen as. vrijdag en weekend gaan? We zijn benieuwd naar de omstandigheden en jullie ervaring. Neem maar contact met ons op (info@fantastischoostenrijk.nl)

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld…

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht