Stubaier Gletsjer Video Update 16 februari 2020

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer Video Update 16 februari 2020. We hebben weer een geweldige dag gehad op deze grootste (skibare) gletsjer van Oostenrijk. Ook hadden we gekozen voor deze dag omdat de temperatuur in de verschillende gebieden weer naar behoorlijk plusgraden zou gaan. Dan is een gletsjer toch een goede keuze om toch nog poedersneeuw te voelen en dat is ook gebeurd.

Er stond zeker op sommige stukken een behoorlijk windje vandaar dat jullie ook veel skibeelden gaan zien. Uiteraard staat er een video update voor jullie klaar. De Stubaier Gletsjer ligt op een halfuurtje van Innsbruck. Ideaal om bijvoorbeeld een langweekend naar toe te gaan.

Natuurlijk zijn we weer live gegaan op facebook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FANtastisch op de Stubaier Gletsjer. @stubai_tirol @stubai_glacier #poeder #poedersneeuw #tirol #topoftirol #austria🇦🇹 #oostenrijk🇦🇹 @visittirol

Een bericht gedeeld door FANtastisch Oostenrijk (@fantastisch_oostenrijk) op

Stubaier Gletsjer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht