Stubaier Gletsjer Video Update 17 april 2022

Stubaier Gletsjer 2900 meter Topfoto KaiserwetterStubaier Gletsjer Video Update 17 april 2022

Ons bezoek aan de Stubaier Gletsjer op 1e paasdag 2022 was in een woord FANtastisch. Daar werkte het kaiserwetter aan mee en natuurlijk de poedersneeuw die je ook in dit deel van het jaar daar nog kan aantreffen.

Ook de rit het Stubaital in is grandioos te noemen. Op maar een half uur rijden vanaf Innsbruck ligt de Stubaier Gletsjer. Een super de luxe lift brengt je in een keer op zo n 2900 meter en je staat midden in het grootste ski gletsjergebied van Oostenrijk. Je kunt echt alle kanten uit op deze gletsjer. Natuurlijk is er ook een funpark aanwezig.

Natuurlijk spreken beelden veel meer tot de verbeelding. Een nieuwe video update staat klaar en nog een mooi stukje afdaling.

Natuurlijk waren we ook op de sociale media actief met live video’s.

Een bezoek aan deze gletsjer is het meer dan waard. Wij kijken uit naar een volgend bezoek maar gelukkig hebben we de beelden nog. Hieronder nog wat foto’s.

Stubaier Gletsjer vanuit het dal gezien

Stubaier Gletsjer Eisgratbahn

Stubaier Gletsjer Daunferner

Stubaier Gletsjer Kaiserwetter

Stubaier Gletsjer Eisgratbahn

Stubaier Gletsjer mooi uiitzicht richting Wildspitze

Stubaier Gletsjer 17 april 2022

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...