Stubaier Gletsjer Video Update 3 januari 2020

Stubaier Gletsjer Gamsgarten

Stubaier Gletsjer Video Update 3 januari 2020, We waren weer terug op deze prachtige gletsjer, de grootste gletsjer van Oostenrijk. Helaas was het op deze dag geen kaiserwetter maar werden we getrakteerd op een flauw zonnetje.

De Stubaier Gletsjer is trouwens erg makkelijk te bereiken vanuit Innsbruck. Met een halfuurtje sta je bij het dalstation van de 3S Eisgratbahn. We hebben weer een aardige video update in elkaar gezet van deze dag.

Ook te zien is dat we de 10 km lange skiroute Wilden Grubn zijn afgeweest. Helaas was de diepte niet echt goed te zien maar aan het einde van dit bericht staat deze afdaling die we eerder afgelopen jaar hebben opgenomen. Maar nu eerst de lange video update van deze dag.

Natuurlijk zijn we ook nog live geweest op facebook.

Op Instagram kun je ons volgen, doe je dit al?

Hieronder staat nog de afdaling Wilden Grubn die we afgelopen hebben opgenomen bij Kaiserwetter.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...