Stubaier Gletsjer Video Update 30 april 2024

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer Video Update 30 april 2024

De laatste skidag voor ons skiseizoen hebben wij afgesloten op de Stubaier Gletsjer. Ook wilde we jullie laten zien hoe de omstandigheden zijn zo eind april. De afgelopen dagen hebben we meerdere gletsjers bezocht en de Stubaier Gletsjer was de laatste.

De sneeuw was ook hier weer prima in orde. Als je echt nog een keer wilt gaan skiën dan is de mei vakantie (die rond 27 april  start) zeker een optie. Wel zou de keuze dan moeten vallen op een van de gletsjers (die rond 27 april begint)

Wij zelf komen de laatste jaren eind april naar de gletsjers en wij weten als geen ander dat de pistes top zijn.

Van onze laatste skidag van seizoen 2023-2024 hebben we uiteraard nog een laatste video update gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken.

Op sociale media waren we ook nog live gegaan. Je kan af en toe horen dat de wind aanwezig was.

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer Schaufeljoch bergstation

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Ons winterseizoen zit er weer op. De laatste skimeters zijn afgelegd maar we hopen onze eerste skimeters weer te gaan maken eind oktober/begin november. Tevens kijken we uit naar een mooi zomerseizoen. Wij blijven berichten over Oostenrijk. Blijf ons maar volgen want we draaien 365 dagen nieuws vanuit Oostenrijk.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×