Stubaier Gletsjer weer open op 4 juli 2020

Stubaier Gletsjer weer open op 4 juli 2020. Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het zomerseizoen op de Stubaier gletsjer ook weer van start. Vanaf de Top of Tirol op 3.210 meter kun je dan 109 bergen zien die boven de 3000 meter uitkomen.

In het winterseizoen zijn we er al vele malen geweest en ook genoten van het enorme uitzicht dat je hier hebt. Kijk hieronder nog maar eens een video update die we in de winter opnamen.

Maar er is meer te zien in het Stubaital, bijvoorbeeld de Wilderwasserweg, de Grawa Waterval is ook een genot om te bezoeken. We hebben er al eens een review over binnen gekregen. Deze kun je HIER nog eens nalezen.

Maar de Stubaier Gletsjer is weer open vanaf as. zaterdag. Wie gaat daar deze zomer een kijkje nemen?

Stubaital zomerseizoen uitzichtsplatform

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht