Stubaier Gletsjer Wilde Grube’n is weer geopend!

Stubaier Gletsjer Wilde Grub’n is weer open. Voor degene die deze piste niet kennen. De piste ligt op de Stubaier Gletsjer en het is de langste piste in het gebied. Maar liefst 10 kilometer lang is deze piste. Wat een geweldige FANtastische piste, niet alleen qua lengte maar ook omdat hij meestal echt heerlijk is om te doen. Laat je niet afschrikken dat het een skiroute is. De piste is vaak gewoon goed te doen.

Kijk maar eens naar onderstaande beelden die wij op hebben genomen met de helmcamera.

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

Stubaier Gletsjer 3S Eisgratbahn

We hopen binnenkort deze mooie skiroute Wilde Grube’n weer af te gaan. Wie volgt?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht