Stubaital in de zomer en revisiewerkzaamheden

Stubaital wacht op jullie in de zomer en revisiewerkzaamheden.

We kwamen weer een leuke video tegen die gedraaid is op de Stubaier Gletsjer. Men gaat even wat dieper in op de revisie werkzaamheden die gewoon moeten gebeuren om alle machines te laten lopen. Dat zijn oa de prepareermachines alsmede de sneeuwkanonnen. Mooi beelden vanaf de gletsjer. Kijk maar.

Maar ook een stuk lager in het Stubaital is men er klaar voor om jullie te ontvangen. Stubaital is een geweldig dal maar daar komen jullie wel achter als je er bent.

Mochten jullie in het Stubaital zijn geweest dan willen we graag jullie ervaringen weten. Als je hierover wat wil schrijven dan kun je dan per e-mail sturen naar info@fantastischoostenrijk.nl We zijn benieuwd, wie durft?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...