Stubaital maakt zich op voor zomerseizoen

Stubaital zomerseizoen
Stubaital maakt zich op voor zomerseizoen. Ook in het Stubaital is men al bezig met het zomerseizoen. De bergbahnen van Schlick2000, Serles en de Elferbahnen zijn al open. Voor de Stubaier Gletsjer daarop dien je nog even te wachten. Op een hele mooie datum gaan deze open (4 juli 2020) Dan kun je weer naar de Top of Tirol op 3.210 meter, naar de ijsgroten of laat je kinderen spelen bij de Mammoet playground en natuurlijk is veel meer te zien. Ook een geweldig panorama wacht je daar. Voor meer info, klik HIER.

Hieronder een mooie video vanuit Stubai waaronder mooie beelden vanaf de Wildenwasserweg.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...