Stubaital ook FANtastisch in de zomer

Stubaier Gletsjer

Stubaital ook FANtastisch in de zomer. Komend weekend had ons laatste ski tripje geweest naar Oostenrijk. Dat is helaas niet doorgegaan. De reden hoeven we jullie niet meer te vertellen.

We komen ook steeds meer in de zomer modus en dat betekent dat we naar positieve lichtpuntjes kijken als we weer naar Oostenrijk zouden kunnen gaan. Omdat we het nu toch ook over het Stubaital hebben zagen we op de facebook pagina van het TVB Stubai een mooie zomerse video staan.

Tot slot nog een leuke video in de categorie #staysafe

Hebben jullie zelf nog mooie foto’s vanuit het Stubaital. Dan zijn we daar zeker opzoek naar. Vertel erbij waar het precies is of deel wat je leuk vind. Ons e-mailadres is info@fantastischoostenrijk.nl

Alpen Reizen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...