Summit Travel heeft voorwaarden aangepast op Corona

Summit Travel

Wintersport boeken zonder zorgen bij Summit Travel

Summit Travel heeft voorwaarden aangepast op Corona. De winter komt eraan en we zijn allemaal lichtelijk gespannen: kunnen we op wintersport? Velen hebben de zomervakantie laten vallen… omdat je misschien niet weg kon, weg wilde of er gewoonweg geen geschikte vakantielocatie voor je was. Hoe fijn is het dat je dan in de winter er wel tussenuit kunt? Wintersport is dan puur genieten: de hele dag buiten, lekker eten en daarna relaxen in je appartement, hotel of chalet.

Gratis annuleren

Omdat het zo onzeker is wat er gaat gebeuren, zijn bij Summit Travel nagenoeg alle wintersportreizen tot 6 weken voor vertrek gratis te annuleren, zonder opgaaf van reden. Je aanbetaling wordt vlot teruggestort. Je kunt ook gratis annuleren als blijkt dat 1 dag voor de aankomstdag van jouw wintersportvakantie het skigebied gesloten is vanwege Corona-uitbraak en wanneer er een negatief reisadvies (code oranje/rood) geldt voor het betreffende land of regio. Summit Travel heeft voorwaarden op haar website staan.

Groots assortiment

Summit Travel heeft niet stilgezeten, Dit jaar zijn weer veel nieuwe skigebieden toegevoegd aan het assortiment. Juist veel kleinere en knussere skigebieden met prachtige accommodaties zijn toegevoegd, perfecte bestemmingen om te genieten van de natuur en te relaxen!

Actuele corona maatregelen

Summit Travel houdt de corona maatregelen nauwgezet bij. Op de website en bij alle bestemmingen is actuele informatie over de huidige maatregelen toegevoegd. Deze informatie wordt ook regelmatig geüpdatet.

Reis- en annuleringsverzekering

Summit Travel adviseert altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, er kunnen zich ook niet-Corona gerelateerde zaken voordoen. Deze kun je gemakkelijk bij je boeking afsluiten.

Nog meer zekerheid voor jou

Summit Travel is lid van SGR en SGRZ. Mocht Summit Travel onverhoopt en onverwacht in een situatie van financieel onvermogen komen, dan geldt dat de reeds aan ons betaalde bedragen onder de SGR/SGRZ-Garantie vallen. Dat houdt in dat je reis gewoon doorgaat of dat je gegarandeerd je geld terugkrijgt.  Meer informatie kun je vinden op de site van SGR en op SGRZ. De lidmaatschapsnummers zijn 2951 (SGR) en 17161 (SGRZ). Geen zorgen dus!

Summit Travel staat bekend om haar persoonlijke aanpak om een geschikte wintersportvakantie voor jou te vinden. Wil je ervaren hoe het werkt? Kijk op de website of neem direct contact op via telefoon of mail!

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...