Summit Travel zoekt een salesmedewerker!

Summit Travel Vacature

Summit Travel zoekt een salesmedewerker!

Ben jij die gedreven reisadviseur met een hart voor wintersport? Dan is de vacature Allround Salesmedewerker van Summit Travel misschien wel wat voor jou! Wat houdt de vacature in? In deze functie handel je boekingen en aanvragen af voor vriendengroepen, families en stellen. Je hebt direct contact met klanten per telefoon of e-mail en je bent het vaste aanspreekpunt voor je eigen klantbestand.

Summit Travel is een snel groeiende online touroperator gespecialiseerd in wintersportreizen, gevestigd in hartje Rotterdam (Oostplein 420). Ze staan bekend om hun uitstekende persoonlijke service, gekoppeld aan een moderne en snelle website. Het Summit Travel team is gezellig en er hangt binnen het bedrijf een informele sfeer. Met een Trustpilot score van 4,8 uit 5 zijn de klanten van Summit Travel erg tevreden, klik hier om ervaringen te lezen. Ga jij helpen om deze kwaliteit hoog te houden en nog verder te verbeteren?

Je gaat direct samenwerken met 5 gedreven collega’s die een gezamenlijk doel voor ogen hebben: klanten blij maken met een fantastische wintersportvakantie! Je bent in staat om gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan. Het is erg belangrijk om stressbestendig te zijn en prioriteiten te kunnen stellen, zeker tijdens drukke periodes.

Ben je benieuwd naar alle details van de vacature? Lees dan snel meer op de website van Summit Travel!

Summit Travel banner 2020 1000x600

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...