Summit Travel

Summit Travel Wintersport

In de zomer van 2003 is Robert Flik vanuit zijn huis aan de Wijnkade in Rotterdam gestart. Er gingen in de winter van 2003/2004 maar liefst 700 mensen met Summit Travel naar de Alpen. Nu is Summit Travel uitgegroeid tot een wintersportspecialist met meer dan 130 bestemmingen en marktleider op het gebied van bedrijfsuitjes naar de sneeuw.

WAT MAAKT SUMMIT TRAVEL BIJZONDER:

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke service
  • Zeer flexibele arrangementen (vanaf 2 nachten inclusief skipas)
  • Groot aanbod miniski’s
  • 9.1 uit meer dan 600 reviews

ZOEK & BOEK

Via onze handige zoekfilters vindt u eenvoudig uw ideale wintersportarrangement. Vul de gewenste aankomstdatum in en het aantal nachten dat u wilt verblijven en zie direct wat de mogelijkheden zijn. U heeft keuze uit ruim 600 arrangementen inclusief skipas, van appartementen tot chalets en van ontbijtpensions tot luxe hotels. Verspreid over Frankrijk, Italië, Oostenrijk & Zwitserland.

GROEPSREIZEN OP MAAT

Personeelsuitje, Incentive reis naar de sneeuw? Wij helpen u graag bij het vinden van een wintersportreis die past bij uw groep, budget en wensen. We kunnen alles voor u regelen: van accommodatie tot skipassen, van vervoer tot materiaalhuur, van skilessen tot skisafari’s en van een welkomstborrel tot uw vergaderruimte. Ook een rodelavond, feestavond, sneeuwscootertocht, wijnproeverij of een barbecue in de sneeuw behoren tot de mogelijkheden.

Zowel in het offertetraject alsmede tijdens de voorbereiding van uw reis stellen we alles in werking om u telkens heel snel van de gewenste informatie te voorzien. Daarbij hanteren we een zeer flexibele en persoonlijke dienstverlening. Daar staan we bekend om. Daarom komen klanten telkens weer bij ons terug!

SNOW EVENTS

Samen met evenementenbureau Dutchweek.nl organiseren we sinds 2013 exclusieve spetterende wintersport events genaamd Dutchweek en dan de plaatsnaam. Een weekend lang vinden er in een zorgvuldige geselecteerde skibestemmingen in de Alpen georganiseerde feesten plaats. We zorgen voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, aprés-ski onderaan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s, in clubs tot in de vroege uurtjes. Meer informatie over: Dutchweek Italia | Dutchweek Saalbach | Dutchweek Gerlos  | Dutchweek Norway

Neem snel een kijkje op www.summittravel.nl, mail ons via info@summittravel.nl of bel 010-279 96 32.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht