Summit Travel

Summit Travel regelt jouw onvergetelijke wintersportvakantie!

Summit Travel is in de zomer van 2003 opgericht door Robert Flik. In de winter van 2003/2004 gingen er maar liefst 700 mensen met Summit Travel naar de Alpen. Summit Travel verzorgt hoogkwalitatieve meerdaagse wintersportreizen voor iedereen. Ga je als individuele wintersporter op reis of met een (zeer grote) groep? Wij staan te popelen om jou te helpen bij deze zoektocht!

Wat maakt Summit Travel bijzonder?

  • Persoonlijke service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Zekerheid, betrouwbaarheid en een eigen contactpersoon
  • Wij zijn allemaal liefhebbers van de sneeuw en Alpen
  • Aanbevelingen vanuit onze eigen ervaring
  • Een 9,1 uit meer dan 1.200 reviews
  • Veel keuze uit ons ruime assortiment
  • Flexibiliteit en aangepast aan jouw wensen

Boek jouw wintersportvakantie

Via Summit Travel boek je gemakkelijk jouw wintersportvakantie. Met onze handige zoekfilters vind je eenvoudig jouw ideale wintersportarrangement. Vul de gewenste aankomstdatum en het aantal nachten dat je wilt verblijven in en zie direct wat de mogelijkheden zijn. Heb je daarnaast voorkeur voor een bepaald type accommodatie of juist een specifiek skidorp? Verspreid over Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië vind je bij ons een passende mogelijkheid!

Groepsreizen op maat

Is het tijd voor een personeelsuitje naar de sneeuw? Wij helpen je graag bij het vinden van een wintersportreis die past bij jouw groep, budget en wensen. Wij regelen het voor je van A tot Z: van accommodatie tot skipassen, van vervoer tot materiaalhuur, van skilessen tot skisafari’s en van een welkomstborrel tot een vergaderruimte. Ook een rodelavond, feestavond, sneeuwscootertocht, wijnproeverij of een barbecue in de sneeuw behoren tot de mogelijkheden!

Zowel in het offertetraject als tijdens de voorbereiding van jouw skivakantie stellen we alles in werking om je telkens heel snel van de gewenste informatie te voorzien. Daarbij hanteren we een zeer flexibele en persoonlijke dienstverlening met een eigen contactpersoon. Daar staan we om bekend en daarom komen klanten telkens weer bij ons terug!

Dutchweek evenementen

Samen met het evenementenbureau Dutchweek.nl organiseren we sinds 2013 exclusieve, spetterende winterport evenementen, de zogenoemde Dutchweek Events. Een weekend lang vinden er in een zorgvuldig geselecteerde skibestemming in de Alpen georganiseerde feesten plaats. We zorgen voor een stijlvolle sfeer met onder andere snow parties op de berg, après-ski onderaan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s, in clubs tot in de vroege uurtjes. Meer informatie over: Dutchweek Kirchberg, Dutchweek Zell am See-Kaprun, Dutchweek Italia, Dutchweek Saalbach, Dutchweek Gerlos en Dutchweek Norway.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht