Summit Travel

Summit Travel
Summit Travel

Summit Travel regelt jouw onvergetelijke wintersportvakantie!

Summit Travel is in de zomer van 2003 opgericht. Wij verzorgen sindsdien hoogkwalitatieve meerdaagse wintersportreizen voor iedereen. Ga je als individuele wintersporter op reis of met een groep? Ook tijdens wintersportseizoen 2023-2024 staan wij weer te popelen om jou te helpen bij jouw zoektocht naar een passende wintersportvakantie!

Wat maakt Summit Travel bijzonder?

  • Persoonlijke service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Zekerheid, betrouwbaarheid en een eigen contactpersoon
  • Wij zijn allemaal liefhebbers van de sneeuw en Alpen
  • Zeer goede reviews van onze klanten (zie Trustpilot)
  • Veel keuze uit ons ruime assortiment
  • Flexibiliteit en aangepast aan jouw wensen
  • En, heel actueel… Corona cashback garantie!

Gemakkelijk online wintersportvakantie boeken

Via Summit Travel boek je gemakkelijk jouw wintersportvakantie. Met onze handige zoekfilters vind je eenvoudig jouw ideale wintersportarrangement. Vul de gewenste aankomstdatum en het aantal nachten dat je wilt verblijven in en zie direct wat de mogelijkheden zijn. Heb je daarnaast voorkeur voor een bepaald type accommodatie of juist een specifiek skidorp? Verspreid over Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië vind je bij ons een passende mogelijkheid!

Als je eenmaal besloten hebt om te boeken, dan kan dat bij ons heel snel online. Wij maken het niet verplicht om direct alle gegevens van je reisgenoten in te voeren; dat komt later wel goed! Wel zo gemakkelijk (en snel)…

Groepsreizen op maat

Is het tijd voor een personeelsuitje naar de sneeuw? Wij helpen je graag bij het vinden van een wintersportreis die past bij jouw groep, budget en wensen. Wij regelen het voor je van A tot Z: van accommodatie tot skipassen, van vervoer tot materiaalhuur, van skilessen tot skisafari’s en van een welkomstdiner tot een vergaderruimte. Ook een rodelavond, sneeuwscootertocht of een barbecue in de sneeuw behoren tot de mogelijkheden! Dit seizoen zorgen wij helaas niet voor spetterende feesten, maar met onze creativiteit kunnen wij wel voor een hele gezellige wintersport zorgen!

Zowel in het offertetraject als tijdens de voorbereiding van jouw skivakantie stellen we alles in werking om je telkens heel snel van de gewenste informatie te voorzien. Daarbij hanteren we een zeer flexibele en persoonlijke dienstverlening met een eigen contactpersoon. Daar staan we om bekend en daarom komen klanten telkens weer bij ons terug!

Corona cashback garantie
Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Deze situatie zorgt voor veel onzekerheid, zo ook in de reisbranche en niet in de minste plaats bij jou als consument. Summit Travel wil het voor iedereen mogelijk maken om aankomende winter weer op de latten te staan en te genieten van de wintersport.  Om jou meer zekerheid te geven bij het boeken van je wintersport hanteert Summit Travel nu een Corona cashback garantie. Dit houdt in dat je bij een genoodzaakte annulering door een Corona uitbraak je geld terugkrijgt en niet wordt opgezadeld met een voucher. De nieuwe Corona cashback garantie geldt ook voor de reeds gemaakte boekingen. Meer hierover lees je op onze Corona-pagina.

Corona cashback garantie Summit Travel

×