Super G Kitzbühel Hahnenkamm 2020 Uitslag

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Super G Kitzbühel Hahnenkamm 2020. De kop is er af. De eerste race van dit weekend ligt alweer achter ons. Zoals altijd wordt er op de vrijdag gestart met de Super G.

Bij echt perfecte omstandigheden zijn de 80e Hahnenkammrennen gestart. Met een heerlijk zonnetje was het ook nog eens spannend.

Kjetil Jansrud (Noorwegen) is 1e geworden met 16 honderdsten voorsprong. De 2e plek ging ook naar een man uit Noorwegen (Aleksander Aamodt Kilde) maar dit keer waren er ook twee personen die op de 2e plaats eindigde. De Oostenrijker Matthias Mayer was in de zelfde tijd naar beneden gekomen.

Waar Mathias Mayer nog problemen had tijdens de race, hij ging bijna onderuit aan het begin van de race, had Kjetil Jansrud een perfecte race. Toch zat er maar 16 honderdsten tussen.

De volledige uitslag zie je hieronder.

Uitslag Super G Hahnenkamm 2020

Morgen is dan de Streif het toneel van de zwaarste en moeilijkste afdalingsrace in de wereld. Wie er dan wint… we gaan het zien. Afgelopen donderdag waren wij nog bij de training aanwezig. Daar hebben we nog een video van opgenomen. Heb je deze al bekeken?

Wil je de afdaling in Nederland op TV bekijken dan kun je afstemmen op Eurosport of de ARD (Duitsland)

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht