Superskicard ook geldig op de Mölltaler gletsjer

Mölltaler Gletsjer 1 januari 2024

Superskicard ook geldig op de Mölltaler gletsjer

Stefan was vandaag op bezoek gegaan bij de afdeling Karinthië, Marcel woont daar en zet vaak foto’s op Instagram. Tijd voor jullie om dat ook eens te volgen.

In onze seizoenskikaart, de SuperSkiCard, zijn heel veel skigebieden in vertegenwoordigd. Wil je weten welke klik dan HIER.

De Mölltaler Gletsjer in Karinthië behoort ook tot deze skikaart dus daar is Stefan gaan kijken. Daar is een live video op facebook opgenomen. Deze kunnen jullie hieronder bekijken.

Tijd om daar ook eens een video update te maken en dat zal dan later in het seizoen moeten gaan plaatsvinden. Voor nu hebben we alleen de foto’s nog vanuit dit gletsjer skigebied.

Mölltaler Gletsjer 1 januari 2024

Mölltaler Gletsjer 1 januari 2024

Mölltaler Gletsjer 1 januari 2024

Mölltaler Gletsjer 1 januari 2024

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×