Tecnica Forge Goretex wandelschoenen review

In de eerste vlog over de Tecnica Forge Goretex bergwandelschoenen konden jullie al zien wat het idee achter deze innovatieve schoen is, en in de tweede vlog hoe ze worden aangemeten. Inmiddels heeft Gabi, met dank aan Gert van den Berg van Sport2000, Driebergen, de bergwandelschoenen ook in de vrije natuur kunnen testen. In deze vlog vertelt zij over haar ervaring met de bergwandelschoenen, bespreekt de verschillende kenmerken van de schoenen, en geeft als professioneel bergwandelgids haar mening over deze high-tech pantoffeltjes!

Tecnica Forge Goretex Hiking Boots Review

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×