Terugblik 1 februari 2020 Rondje Saalbach

Saalbach richting Fieberbrunn Reiter Ost

Terugblik 1 februari 2020 Rondje Saalbach

Dit keer een terugblik naar een mooi rondje die we hebben gemaakt vanuit Fieberbrunn en dan verder het Skicircus Saalbach Hinterglemm in. Toeval wil dat we as. zaterdag in principe ook opstappen in Fieberbrunn. Die beelden krijgen jullie zeker volgende week te zien. Dit keer een terugblik naar 2 jaar geleden. We hadden toen ook een superdag.

Als je deze terugblik ziet naar 1 februari 2020 dan krijg je echt heimwee. Dit rondje maken we namelijk heel graag. Op stappen in bv Fieberbrunn of Leogang en dan richting Hinterglemm en weer terug.

De lange video update staat klaar en we hebben er weer met plezier naar gekeken. Bekijk de video en we weten één ding zeker het zijn vast weer mooie beelden. Wie gaat er dit jaar nog naar het Skicircus?

Bekijk ons rondje langs Fieberbrunn, Saalbach en Hinterglemm en weer terug en dat alles bij Kaiserwetter.

Als toegift nog een video update dat we hebben gevonden (uit een ander gebied). Deze is ook van 1 februari maar dan van het jaar 2019. Je weet wel van die januari maand dat er zo ongelofelijk veel sneeuw was gevallen. Ook deze video staat voor jullie klaar.

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht