Terugblik 1 februari 2020 Rondje Saalbach

Saalbach richting Fieberbrunn Reiter Ost

Terugblik 1 februari 2020 Rondje Saalbach

Als je deze terugblik ziet naar 1 februari 2020 dan krijg je echt heimwee. Dit rondje maken we namelijk heel graag. Op stappen in bv Fieberbrunn of Leogang en dan richting Hinterglemm en weer terug.

De lange video update staat klaar en we hebben er weer met plezier naar gekeken, wellicht ook wel een beetje verbijten maar we kijken gewoon uit naar wat meer vrijheid en dat we weer kunnen reizen. Dat gaat echt wel weer gebeuren. Bekijk de video en we weten één ding zeker, we gaan als we weer mogen het nog meer waarderen dat we dit allemaal mogen en kunnen doen.

Bekijk ons rondje langs Fieberbrunn, Saalbach en Hinterglemm en weer terug en dat alles bij Kaiserwetter.

Als toegift nog een video update dat we hebben gevonden (uit een ander gebied). Deze is ook van 1 februari maar dan van het jaar 2019. Je weet wel van die januari maand dat er zo ongelofelijk veel sneeuw was gevallen. Ook deze video staat voor jullie klaar.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht