Terugblik 10 februari 2017 St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Wilderkaiser

Terugblik 10 februari 2017 St Johann in Tirol

Dit keer een terugblik naar 10 februari 2017. We waren in het geweldige skigebied van St Johann in Tirol en hebben daar een leuk rondje gemaakt. Bij mij zelf staat deze datum nog goed in mijn geheugen. Waarom?

Dit was nou zo’n dag dat je weet waarom je een helm voor op hebt. Ik zeg altijd de helm draag ik voor een ander want aangeskied worden dat kan altijd gebeuren… en dat is ook gebeurd deze dag. Maar later meer daar over. Maar het was ook geweldig kaiserwetter. Ook nog eens super sneeuw en de hele dag ski je in St Johann in Tirol in de zon. Kijk maar eens hoe mooi het hier is.

Maar nog even terug komen op de datum die ik zo erg herken, 10 februari 2017, dat kwam door de crash die ik meemaakte. Een kind neem ik niets kwalijk maar als een volwassenen zo naar beneden had gegaan dan… tja… Kijk zelf. Hield er wel wat aan over. 10 weken schouder ontwricht er viel wel mee te skiën maar de pijn ging niet weg. Was een tegenstander om er zomaar cortisonen in te spuiten maar dat was uiteindelijk wel de oplossing. Ongelofelijk dat het bestaat, na 3 seconden was die zeurende pijn weg en is ook weg gebleven.

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol met schitterend uitzicht op de Wilderkaiser

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...