Terugblik 10 februari 2018 met de zingende skileraar Tom Haver

Kitzbühel Kirchberg 3S Bahn

Terugblik 10 februari 2018 met de zingende skileraar Tom Haver

Drie jaar geleden waren we onderweg met de zingende skileraar, Tom Haver. Tom geeft normaal gesproken het winterseizoen in Kirchberg les en in de late middag/avond is hij te vinden in menig aprèsbar. Niet alleen in Kirchberg maar ook daarbuiten. Jullie zijn hem vast wel eens tegen gekomen.

Op zijn vrije zaterdag zouden we een rondje gaan skiën door het gebied van Kitzbühel, Kirchberg en Jochberg. Kaiserwetter was het niet maar we hebben echt geknald op de piste. Kwam ook omdat er nog wat andere skileraren mee waren. Vandaar dat we nog een compilatie video ook hierbij hebben zitten…het ging hard… gelukkig hebben we de beelden nog.

Hironder de skicompilatie, wat is het toch heerlijk, echt iets om naar uit te kijken, volgend jaar.

Maar Tom hebben jullie zien skiën in zijn rode pak maar kan die ook zingen? Hieronder zijn laatste single van september 2020. Maar voor de liefhebbers … 25 februari 2021 komt Tom met een nieuwe single!!!!!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...