Terugblik 13 januari 2018 Skicircus

Skicircus Fieberbrunn

Terugblik 13 januari 2018 Skicircus

Dit keer een terugblik vanuit het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Bij Fieberbrunn waren we opgestapt en we deden een rondje richting Saalbach Hinterglemm en weer terug. Leogang daar zijn we helaas niet gekomen. Bekijk de heerlijke skibeelden vanuit dit skigebied. Konden we er maar weer heen is niet alleen een vraag die wij veel horen. Er is al weer meer mogelijk om naar Oostenrijk af te reizen maar wel met in achtneming van de regels die er heersen. Bekijk deze oude video update nog maar eens. Wij staan te popelen om weer een nieuwe te maken. Hopelijk gaat dat weer snel gebeuren. Ook zullen we de ronden dan weer starten in Fieberbrunn. Hou de website maar in de gaten.

Ook hebben we nog op deze dag 2 afdalingen vastgelegd middels de helmcamera. Benieuwd? Ze staan hieronder.

Fieberbrunn

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...