Terugblik 15 december in Zillertal Arena en Skiwelt

Zell am Ziller @Marjon Geerdes

Terugblik 15 december in Zillertal Arena en Skiwelt

Dit keer een terugblik naar het jaar 2016, 2017, 2018 en 2019. In deze jaren op exact 15 december waren we in 2 gebieden actief. SkiWelt en Zillertal Arena.

We beginnen eerst in 2019 waarbij we een rondje om de Hohe Salve hebben gemaakt en er is een afdaling te zien die we in zijn geheel hebben opgenomen. De Kandlerafdaling die loopt van de Choralp (Westendorf) naar Brixen im Thale. In het dal zie je ook dat we onder een spoorwegviaduct skiën. Waar zou je dit nog meer hebben?

In 2018 waren we ook op deze dag in SkiWelt en er lag best al een portie sneeuw en we hadden kaiserwetter en dat beloofd dus mooie plaatjes.

In 2017 waren we in de Zillertal Arena. Niet alleen hebben we toen in Gerlos geskied maar zeker ook in Zell am Ziller en Königsleiten. De dag begon nog vrij aardig maar uiteindelijk is het heerlijk gaan sneeuwen.

Op 15 december van het jaar 2016 was duidelijk nog te zien dat er nog echt sneeuw moest vallen. De sneeuwkanonnen hebben ervoor gezorgd dat er toch te skiën viel.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...