Terugblik 15 januari 2017 Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Steinbergkogel 21 december 2013

Terugblik 15 januari 2017 Kitzbühel Hahnenkamm

Dit keer een terugblik naar 15 januari 2017. Een rondje door het gebied van Kitzbühel, Kirchberg en de Hahnenkamm. Daar waren alvast wat voorbereidingen getroffen voor de latere race die daar zou plaatsvinden. Altijd leuk om weer eens een datum terugblik te zien. Hoe was het op 15 januari 2017. Bekijk het maar in de video die hieronder staat.

Komende week staat het in het skigebied van Kïtzbühel alles in het teken van de Hahnenkammrennen. Helaas mogen er maar 1000 toeschouwers per race bij zijn maar dan is al meer dan hele maal niets. Afgelopen jaar waren er geen bezoekers en hopelijk gaat het volgend jaar weer als vanouds. We gaan het zien.

Op vrijdag en zaterdag zijn er twee afdalingen. De Super G is komen te vervallen maar in plaats van 1 afdaling krijg je er twee. Op zondag gewoon weer de slalomwedstrijd en wellicht is er nog een speciale “vorläufer”

Kirchberg Kitzbühel letters KitzSki

Kitzbühel Hahnenkamm

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...