Terugblik 15 maart Kitzsteinhorn en Kitzbühel

Kirchberg Fleckalmbahn 21 december 2013

Terugblik 15 maart Kitzsteinhorn en Kitzbühel

We hebben weer een terugblik naar voorgaande jaren. In 2017 waren we op 15 maart op de Kitzsteinhorn en dat is de gletsjer van Kaprun en in 2019 waren we met behoorlijke sneeuwval in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. De foto hierboven is gemaakt bij het oude bergstation op de Fleckalm (Kirchberg) Helaas was het op 15 maart 2019 niet zo zonnig.

We willen jullie deze video updates toch nog even laten zien.

Ook zijn we nog afdalingen tegen gekomen die we ook op deze dag hadden opgenomen. Zelfs nog eentje uit een ander gebied (Westendorf, de Alpenrosenafdaling) Deze nemen we ook maar even mee.

De beelden zijn gemaakt in 2015 en uiteraard op 15 maart 🙂

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...