Terugblik 16 februari Stubaier Gletsjer en SkiWelt

Stubaier Gletsjer

Terugblik 16 februari Stubaier Gletsjer en SkiWelt

We hebben weer twee video’s gevonden, één uit 2020 en de ander uit 2019. Afgelopen jaar brachten we de Stubaier Gletsjer een bezoek en het jaar ervoor waren we te vinden in de omgeving van Scheffau en Ellmau. Geniet van de beelden en ga er vanuit dat we volgend winterseizoen met zijn allen weer op wintersport kunnen.

Wij blijven jullie deze winter gewoon nog voorzien van beelden vanuit het verleden.

Scheffau @Harold Tijssen 2

Scheffau @Harold Tijssen

Vraag: We hebben ook al gekeken naar wat zomerse foto’s en video’s. Willen jullie ook deze alweer eens bekijken. Wij denken dat er al een hoop mensen uitkijken naar de zomer. Als dat zo is? Wat zouden jullie willen zien? Natuurlijk mogen jullie zelf ook wat schrijven over je favoriete gebied. Wie durft?

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht