Terugblik 17 februari 2020 Pitztal Rifflsee en Gletsjer

Pitztal Rifflsee

Rifflsee

Terugblik 17 februari 2020 Pitztal Rifflsee en Gletsjer

Precies twee jaar geleden waren we aanwezig in het Pitztal. We bezochten 2 skigebieden. In de ochtend de Rifflsee en in de middag de Pitztaler Gletsjer. Op de gletsjer was het zeker mooi weer maar de bewolking nam steeds meer toe en het ging ook behoorlijk waaien. Bekijk zeker deze beelden maar eens.

Maar als jullie de Pitztaler Gletsjer kennen dan gaan de meeste daar aan het einde van de dag weer naar beneden via het treintje maar er ligt ook een dalafdaling. Dat is een soort piste maar op sommige delen moet je ook over een pad. Wij hadden niet heel erg veel mooi weer maar bekijk de beelden. Vanaf hoogte keek je ook zo een ijsgrot in.

Corona Reis Certificaat vanaf 17 feb 2022

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...